Terminsstart 25 januari 2021

18 januari, 2021 av Birger Björkman

Äntligen!

Terminsstart den 25 januari 2021.

Visst är det tråkigt att inte kunna träffas och vi väntar på att få samlas igen vid scoutstugan, på en hajk, eller varför inte i samband med ett härligt sommarläger. Men som smittläget i Halmstad ser ut just nu har styrelsen tagit beslut om att scoutmötena kommer vara digitala fram tills dess att det är möjligt att återigen träffas.

Styrelsen kommer att följa smittläget och vi hoppas alla att vi snart kan börja mötas igen.

I helgen hade vi en digital ledarträff på kåren, med fokus på de digitala mötena och vad vi kan göra för att ge våra scouter en kul och utvecklande upplevelse. Alla var mycket engagerade och det kom fram många bra förslag.

Ledarna kommer att höra av sig till er med en fråga om ni har möjlighet att låta era barn delta digitalt i scoutverksamheten. Vi hoppas att ni kan hjälpa till med att koppla upp era scouter på datorn m.m., om ni inte har möjlighet så hör av er till ledarna.

Vårt fokus är att fortsätta bedriva scouting och att våra scouter får lov att träffas igen.