Sommarläger 2021 – Agnetas önskeläger

24 maj, 2021 av Birger Björkman

Inbjudan till sommarlägret Agnetas Önskeläger 29:e juli – 1:e  august i Tönnersjö.

Ingen sommar utan läger, det blir för tråkigt. I år får vi nöja oss med ett dagläger på grund av Covid, men hellre det än inget läger.

Lägret har fått namnet, då vi planerar för mat som alla scouter önskar sig, när det är dags att bestämma matsedeln på en hajk. I anmälan finns även en ruta där deltagarna kan skriva en aktivitet, som man vill göra på lägret. Där finns även en plats för matönskan.

Lägret skall visa hur läger var tidigare, när man lagade mat över öppen eld och hade mycket tid för lek och umgänge.

Lägret startar den 29.7 kl. 10.00 och pågår varje dag fram till 17.00. En dag blir det kvällsaktiviteter med lägerbål och då slutar 20.00.

Du behöver inte vara med varje dag utan väljer de dagar som Du kan och vill vara med.

Föräldrar är välkomna att vara med och hjälpa till och då även få lära sig mer om scouting.

Kostnaden för lägret är 100:-/dag och scout.

Det kan bli ändringar om läget för Covid ändras. Om smittspridningen går ned kan det kanske bli någon övernattning i Tönnersjö för en avdelning i sänder.