Kattegatt 2020 – Söndrums lokala daglägervecka

27 maj, 2020 av Birger Björkman

Denna sommar tvingas vi avstå från ett traditionellt scoutläger, men vi kommer istället att ha ett dagläger med vattentema. Alla aktiviteter kommer att utgå från Kårstugan på Svanhallavägen.

Spårare, upptäckare, äventyrare och utmanare deltar 27/7 – 31/7 till en kostnad av 100kr/dag. Ni väljer själva om ni deltar alla dagar eller bara någon dag.

Familjescouterna är välkomna onsdagen 29/7 (kl. 14-20) tillsammans med en deltagande förälder till en kostnad av 100kr/person (både barn och vuxen betalar).

Måndag, tisdag, torsdag och fredag träffas vi mellan 10 och 17. Onsdagen avslutar vi med lägerbål och därmed träffas vi mellan 10 och 20.

I kostnaden ingår det lunch och mellis, samt middag på onsdagen. Alla deltagare får även ett lägermärke.

Vi behöver även hjälp från er föräldrar både med matlagning, följa med på program, vara funktionärer mm. Det är en förutsättning för att kunna genomföra lägret att vi får hjälp av er föräldrar.

Föräldrar som följer med som ledare (ej familjescoutföräldrar) betalar ingen avgift då Söndrums scoutkår sponsrar med avgiften.

Sista anmälningsdag är 18 juni, anmälan görs via vår hemsida, https://sondrum.scout.se/lager/

Vid frågor, maila till lager@sondrumsscout.se

Våra kanoter är i stort behov av lite omvårdnad och kärlek. Vi vill använda dem under lägerveckan och söker därför med ljus och lykta efter någon som kan tänka sig att se över kanoterna. Självklart står scoutkåren för materialkostnader. Anmäl intresse till lager@sondrumsscout.se

Vi ses på lägret