Anmälan till Agnetas Önskeläger

Spårare, Upptäckare, Äventyrare, Utmanare och Rover alla dagar.

Familjescouter, lördag den 31:e juli.

Lägerbål lördag den 31:e juli på kvällen.

Sista anmälan: 27:e juni.

Sista inbetalningsdag 11:e juli. Pris 100 kr/scout och dag.

Har ni frågor så maila till lager@sondrumsscout.se

Intresseanmälan till sommarlägret 2021 Agnetas Önskeläger i Tönnersjö. Har ni frågor så maila till lager@sondrumsscout.se

• Vårdnadshavare 1

• Vårdnadshavaren är ansvarig för anmälan av omyndig scout till söndrums sommarläger.

• Vårdnadshavare 2 - Frivillig att fylla i

• Scout 1

• Skriv in en aktivitet som du vill att vi ska göra på lägret, tänk på att aktiviteten ska ha med scouting att göra och att vi ska vara utomhus. Det kan hända att vi inte kan göra din aktivitet, men vi är jätteglada för att du skriver in en aktivitet.
  • Vi tycker om mycket mat och helst olika, skriv gärna in en aktivitet om det är något speciellt som du vill äta. Om vi får in många förslag kommer lägerkommittén att utifrån flest röster välja rätter. Kanske ditt förslag inte kommer med, men vi vill gärna att du skriver in ditt förslag.

• Scout 2

• Scout 3