ANMÄLAN TILL KATTEGATT 2020 i SÖNDRUM!

Denna sommar tvingas vi avstå från traditionellt scoutläger, men vi kommer istället att ha ett dagläger med vattentema.

Spårare, upptäckare, äventyrare och utmanare kan delta mellan den 27/7 – 31/7 till en kostnad av 100kr/dag.

Måndag, tisdag, torsdag och fredag träffas vi mellan 10 och 17. Onsdagen avslutar vi med lägerbål och därmed träffas vi mellan 10 och 20.

Ni väljer själva om ni deltar alla dagar eller bara någon dag.

Familjescouterna är välkomna onsdagen 29/7 (kl. 14-20) tillsammans med en deltagande förälder till en kostnad av 100kr/person (både barn och vuxen betalar).

I kostnaden ingår det lunch och mellis, samt middag på onsdagen. Alla deltagare får även ett lägermärke.

Vi ser gärna att föräldrar också kan vara med och stötta med matlagning och stöd till avdelningarna medan de är ute.